Ολυμπιακός: Το «φονικό» δίδυμο Ελ Αραμπί - Βαλμπουενά με 17 ασίστ και 23 γκολ!

Ολυμπιακός: Το «φονικό» δίδυμο Ελ Αραμπί - Βαλμπουενά με 17 ασίστ και 23 γκολ!

bet365

Είναι ο Νο1... κανονιέρης του πρωταθλήματος και ο πρώτος παίκτης στις ασίστ. Μαζί συνθέτουν ένα δίδυμο που οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο killer Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ σε 25 αγώνες ενώ έχει και 6 ασίστ. Ο Βαλμπουενά από την άλλη έχει 6 γκολ και πρωτιά στην Λίγκα στις ασίστ με 11 τον αριθμό. Ο Γαλλομαροκινός και ο Γάλλος - που είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου και έχουν κοινό ότι έχουν αγωνιστεί στην Γαλλία - αποτελούν το πλέον «φονικό» δίδυμο του πρωταθλήματος!

Μαζί έχουν δώσει 17 ασίστ και 23 γκολ σε όλη την κατηγορία φέτος. Ο Βαλμπουενά μάλιστα έχει λιγότερους αγώνες στα πόδια του καθώς έχει 19 συμμετοχές. Για να γίνει και μία σχετική μίνι σύγκριση με τον 2ο ΠΑΟΚ ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι με 10 γκολ σε 24 αγώνες. Από την άλλη ο πρώτος του σε ασίστ είναι ο Μίσιτς με 7 σε 25 αγώνες. Αυτομάτως μπορεί να καταονήσει κανείς την σημασία αυτών των αριθμών και την συνεισφορά των δύο παικτών των ερυθρόλευκων.

ΟΙ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ

Ελ Αραμπί με 17 γκολ σε 25 ματς
Σουντανί με 7 γκολ σε 19 ματς
Μασούρας με 6 γκολ σε 23 αγώνες
Βαλμπουενά με 6 γκολ σε 19 αγώνες

ΟΙ ΤΟΠ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Βαλμπουενά με 11 ασίστ σε 19 ματς
Ελ Αραμπί με 6 ασίστ σε 25 ματς
Σουντανί με 5 ασίστ σε 19 ματς
Τσιμίκας με 4 ασίστ σε 20 ματς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα