Κώτσιρας: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας» (vid)

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας» (vid)

bet365

Ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως οι Αρκάδες θα «παλέψουν» μέχρι τέλους για να μπουν στα πλέι οφ
Τον Γιάννη Κώτσιρα επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο της αναμέτρησής τους με τον Παναθηναϊκό που έληξε χωρίς νικητή (1-1). Ο μπακ των Αρκάδων παρέλαβε σήμερα το βραβείο του και έδωσε το «σύνθημα» ενόψει του φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα του διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ. «Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους πω ότι θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι να τα δώσουμε όλα και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος», είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στον αγώνα της Λάρισας που ακολουθεί.«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την 6άδα, θα πάμε για τη νίκη και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο αποτέλεσμα έρθει και από τα άλλα παιχνίδια θα είναι ιδανικό για εμάς».
Για το αήττητο σερί του Αστέρα ανέφερε πως «εννοείται όταν έχεις χτίσει ένα σερί από παιχνίδια και αν δεν μπορείς να τα κερδίσεις τουλάχιστον να μη τα χάσεις, είναι πολύ σημαντικό. Ενας βαθμός ή τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Όπως ξέρετε στο τέλος θα κάνεις το ταμείο και από εκεί και μετά θα δούμε μετά απ' όλα τα αποτελέσματα τι θα έχουμε καταφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα