Ιντέγε: «Χαρούμενος στον Αρη, καταπληκτικός ο Ενινγκ»

Ιντέγε: «Χαρούμενος στον Αρη, καταπληκτικός ο Ενινγκ»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Χαρούμενος στον Αρη, καταπληκτικός ο Ενινγκ»

bet365

Ο Νιγηριανός στράικερ των «κίτρινων» έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του και απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να μεταβούν μαζικά στο γήπεδο κόντρα στον Ατρόμητο
Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό που υπέστη, αλλά και τον Ενινγκ μίλησε ο Ιντέγε στην κάμερα της NOVA. Οπου τόνισε πως είναι χαρούμενος στους «κίτρινους» και παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Μετά το τέλος των ερωτήσεων, πήρε το μικρόφωνο της συνδρομητικής τηλεόρασης και κοιτώντας την κάμερα ανέφερε «καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Άρη. Είναι μια υπέροχη σεζόν, θέλω να έρθετε όλοι να μας υποστηρίξετε για να νικήσουμε και να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας δώσατε όλη τη χρονιά. Ελάτε για να τελειώσουμε τη χρονιά με μια καλή νίκη. Είμαι περήφανος να έχουμε πετύχει τον στόχομε την ομάδα. Είχα στόχο από τότε που ήρθα. Πρέπει να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Έχουμε φυσικά άλλον έναν στόχο, το κύπελλο, αλλά πρώτα να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Πως είσαι μετά τον τραυματισμό;
"Νιώθω καταπληκτικά. Νομίζω είναι όλα καλά, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πόνος, οπότε όλα είναι καλά."
Ο προπονητής είπε ότι θα παίξουν οι ίδιοι έντεκα, εσύ τί λες;
"Είναι σοκαριστικό να παίξουν οι ίδιοι (χαριτολογώντας). Ο προπονητής θα αποφασίσει, ό,τι απόφαση και να πάρει θα τη σεβαστούμε, αν παίξουμε οι ίδιοι έντεκα τότε οκ, εγώ έχω βάλει στοίχημα ότι θα παίξω".
Πως είναι να παίζουν συνεχώς οι ίδιοι 13-14 παίκτες και να βγάζουν τόση ενέργεια;
"Δεν είναι εύκολο, αλλά με τη βοήθεια του Θεού έχουμε πετύχει τον στόχο μας που είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε και για τους υπόλοιπους παίκτες. Πολλοί παίκτες θα ήθελαν να είναι σε αυτό το γκρουπ παικτών οπότε όσοι παίζουμε δίνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τη θέση μας."
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μίχαελ Ένινγκ;
"Είναι εκπληκτικός. Σέβεται όλους τους πάικτες, τον σέβομαι κι εγώ. Κάποιοι που δεν παίζουν είναι πιο δύσκολα ταπράγματα για εκείνους. Ένα εκπληκτικό άτομο, χαίρομαι να δουλέυω μαζί του. Μπορώ να μιλήσω για όλα τα καλά ή κακά που νιώθω και πάντα με ακούει και με συμβουλέυει. Στο τέλος θα μπορώ να γράψω ότι έπαιξα για αυτόν τον προπονητή και είμαι χαρούμενος γι' αυτό."
Πως καταφέρνεις να ξεπερνάς τόσο γρήγορα τους τραυματισμούς σου ή να παίζεις ακόμα και με πόνο;
"Είναι κάτι περισσότερο από τη δουλειά μου. Το ποδόσφαιρο είναι δουλειά μου, το αγαπάω και είναι η θέλησή μου, είναι η ζωή μου. Είναι εκπληκτικό το να παίζω ποδόσφαιρο καθώς με τράβηξε από πολλά προβλήματα που είχα στην πατρίδα μου. Δεν έχω πρόβλημα να παίζω με πόνο, πρέπει να ανταποδίδω στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα στη ζωήμου και αν πρέπει να παίξω θα παίξω ακόμα κι αν πονάω."
Πως νιώθεις που έχετε πετύχει τον βασικό στόχο της σεζόν;
"Νομίζω ότι σε κάθε σύλλογο πρέπει να έχεις στόχους. Εμείς σαν παίκτες πρέπει να έχουμε στόχους, είμαστε δεμένοι και να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας όπως είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θα το λέω κάθε μέρα και θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα με τη βοήθεια του Θεού."
Σταδύο ματς με την ΑΕΚ αποχώρησε μία λόγω αποβολής και μία λόγω τραυματισμού. Τώρα;
"Εύχομαι να είμαι καλά με την ΑΕΚ. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτά. Πρέπει να επικεντρωθώ στο παιχνίδι και θα δούμε πως θα πάει."
Πως περιμένεις το ματς με τον Ατρόμητο;
"Σε πολλούς παίκτες δεν αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, καθώς έχει ολοκληρωθεί η αποστολή, αλλά δεν είναι έτσι, για μένα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλω να τελειώσω με μια θετική νότα. Παίζουμε στο σπίτι μας είμαστε ο Άρης και θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη καθώς ο αντίπαλος δε θα έρθει να περιμένει μια γιορτή."
Ο Λάρσον είπε ότι στόχος του είναι να σε κάνει χαρούμενο. Τί λες γι' αυτό;
"Είμαστε φίλοι μέσα και έξω από το γήπεδο. Κι όταν έχεις καλή σχέση έξω από το γήπεδο τότε αυτό αντανακλά και στο γήπεδο. Όταν συνδέεσαι καλά με έναν παίκτη εκτός γηπέδου τότε έχεις και καλή χημεία εντός γηπέδου. Αυτό είναι όλο."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα