ΑΕΚ: Δοκιμάζει να μπει από Πέμπτη ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Δοκιμάζει να μπει από Πέμπτη ο Ολιβέιρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Δοκιμάζει να μπει από Πέμπτη ο Ολιβέιρα

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε συντηρητικά την Τετάρτη, αλλά από αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Ενόχληση στον δικέφαλο, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό για Μπακάκη.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, παιχνίδι με το οποίο η Ένωση κλείνει την κανονική διάρκεια της σεζόν. Όπως είναι λογικό τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στον Νέλσον Ολιβέιρα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς - προσαγωγούς και χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Τα νέα για τον Πορτογάλο φορ δείχνουν να είναι καλύτερα καθώς μπορεί να ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα την Τετάρτη στα Σπάτα, ωστόσο την Πέμπτη αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Συντηρητικά προπονήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο, ωστόσο δεν δείχνει κάτι ανησυχητικό. Και αυτός λογικά θα καταφέρει από την Πέμπτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, στο οποίο επέστρεψε ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος απουσίαζε χθες λόγω ίωσης.

Φυσικά οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης στις 15:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα