ΑΕΚ: Με ίωση ο Λιβάια, σε αναμονή για Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Με ίωση ο Λιβάια, σε αναμονή για Ολιβέιρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με ίωση ο Λιβάια, σε αναμονή για Ολιβέιρα

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια απουσίαζε από τα Σπάτα την Τρίτη λόγω ίωσης, ενώ αναμένονται νεότερα μέσα στις επόμενες μέρες με την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψαν στα Σπάτα την Τρίτη και προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το απόγευμα. Αυτός που απουσίαζε ήταν ο Μάρκο Λιβάια καθώς ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση με πυρετό.

Όσον αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, για τον οποίο υπήρχε ανησυχία μετά το ματς με τον ΟΦΗ αποχωρώντας με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς, ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε αποκατάσταση και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει συντηρητικά ή όχι. Ο Ολιβέιρα αισθάνεται καλύτερα, αλλά νιώθει ενοχλήσεις σε εκείνη την περιοχή όταν την επιβαρύνει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθώς το σημείο αυτό είναι αρκετά ύπουλο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Επίσης, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Η προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 18:00 με την Ένωση να αρχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου θα κλείσει το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας. Θυμίζουμε πως γι' αυτό το παιχνίδι τιμωρημένοι είναι οι Βράνιες και Λιβάια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα