Τσούμιτς: Έβαλε το γκολ της χρονιάς στην Σερβία! (vid)

Τσούμιτς: Έβαλε το γκολ της χρονιάς στην Σερβία! (vid)

Gazzetta team
Τσούμιτς: Έβαλε το γκολ της χρονιάς στην Σερβία! (vid)

bet365

Ο νεαρός Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού που παίζει ως δανεικός στην πατρίδα του πέτυχε ένα τρομερό γκολ με μία απίθανη κούρσα που ξεκίνησε από τον χώρο του κέντρου.

Ο Νίκολα Τσούμιτς πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με σκορ 2-0 με την Τσουκαρίτσκι σκοράροντας μάλιστα και τα δύο τέρματα της Ραντνίτσκι Νις.

Το δεύτερο γκολ μάλιστα ήταν εκπληκτικό!!! Ξεκίνησε την προσπάθειά του από δεξιά πίσω από την σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο πλασέ με το αριστερό έκανε το 2-0. Ίσως και το γκολ της χρονιάς στην Σερβία από τον παίκτη που πήρε ο Ολυμπιακός από τη Ραντσίνσκι Νις, είναι 21 ετών και παίζει κυρίως εξτρέμ. Δείτε το βίντεο με τα γκολ. Το 2ο είναι στο 3.54.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα