ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη από Γ. Σαββίδη σε Φερέιρα (pic)

ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη από Γ. Σαββίδη σε Φερέιρα (pic)

ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη από Γ. Σαββίδη σε Φερέιρα (pic)

Για ακόμα μια φορά ο Γιώργης Σαββίδης στήριξε, δημοσίως, τον Πορτογάλο προπονητή του ΠΑΟΚ και σημείωσε πως «ο κόσμος στην Ελλάδα πρέπει να μάθει και να χάνει…».

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, όμως ο Γιώργης Σαββίδης αντιλαμβανόμενος το κλίμα που υπάρχει πέριξ της ομάδας φρόντισε την Τρίτη (25/2) να στείλει μήνυμα στήριξης προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα.

«Υπομονή. Στηρίζουμε πλήρως τον προπονητή!! Είναι η πρώτη φορά που δουλεύει εκτός Πορτογαλίας. Υπομονή. Είναι ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάνεις, κάποιες άλλες κερδίζεις. Ο κόσμος στην Ελλάδα πρέπει να μάθει και να χάνει. Πρώτα απ’ όλα στηρίζω τον προπονητή», υποστήριξε το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πέραν της στήριξης προς τον Πορτογάλο τεχνικό από τα όσα έγραψε ο Γιώργης Σαββίδης, απαντώντας σε σχόλιο-ερώτηση φίλων του ΠΑΟΚ στα social media, αποδεικνύεται περίτρανα πως για τον ίδιο και το σύνολο της «ασπρόμαυρης» οικογένειας βασικό κριτήριο παραμένει το γήπεδο, εκεί όπου πρέπει όλα και όλοι να κρίνονται.

Η χαρακτηριστική φράση του «ο κόσμος στην Ελλάδα πρέπει να μάθει και να χάνει» φανερώνει τον τρόπο σκέψης των νταμπλούχων απέναντι στο ποδόσφαιρο, ενώ ο γιος του Ιβάν Σαββίδη θέλησε με τα όσα έγραψε στην απάντησή του να στείλει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον.