Οι δράσεις του Ολυμπιακού για τα 20 χρόνια σχολών ποδοσφαίρου

Οι δράσεις του Ολυμπιακού για τα 20 χρόνια σχολών ποδοσφαίρου

Gazzetta team
Οι δράσεις του Ολυμπιακού για τα 20 χρόνια σχολών ποδοσφαίρου

bet365

Οι σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έκλεισαν 20 χρόνια με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν τις δράσεις για την συμπλήρωση εικοσαετίας.

Τσέλσι - Μπάγερν Μ. με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: Οι δράσεις συνεχίζονται για τη συμπλήρωση 20 χρόνων των Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού! Αυτή τη φορά, σειρά είχαν τα παιδιά των Σχολών της Αθήνας γεννημένα το 2010, τα οποία βρέθηκαν την Κυριακή 23/2 στο Ρέντη.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε αγώνες 7Χ7, φορώντας το επετειακό μπλουζάκι των Σχολών για τα 20 χρόνια, αγωνιζόμενα σε ημίχρονα των 15’, με την κάθε ομάδα να δίνει τέσσερα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα παιχνίδια έγιναν καθαρά για διασκέδαση, χωρίς να κρατηθεί σκορ και χωρίς διαιτητή, με σκοπό τα παιδιά να περάσουν υπέροχα!

Στη Δράση συμμετείχαν οι κεντρικές Σχολές (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) με τέσσερα τμήματα, αλλά και οι Αρτέμιδα, Βούλα, Γλυκά Νερά, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Μενίδι, Πεντέλη, Σαλαμίνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα