ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα της συμφωνίας με Μίσιτς

Η «ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ» ΠΑΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα της συμφωνίας με Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα της συμφωνίας με Μίσιτς

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε την συμφωνία της με τον Γιόσιπ Μίσιτς και προχωράει, εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονται, σε συμφωνία και με την Σπόρτινγκ.

Ο Κροάτης μέσος θα παραμείνει «κάτοικος Τούμπας» για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά τις τελευταίες επαφές που είχε ο ατζέντης του, Μλάντεν Γκρίγκιτς, για τις λεπτομέρειες και τους όρους του νέου τριετούς συμβολαίου, που θα «δένει» τον Μίσιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το απόγευμα της Δευτέρας (24/2) την είδηση που αφορά την παραμονής του Mr. Vertical στην ομάδα και όπως επισήμανε αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί και τυπικά η απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Σπόρτινγκ είναι η συμφωνία «εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονται», όπως σημειώνουν στη Μικράς Ασίας, για την καταβολή του buy out στην ομάδα της Λισαβόνας.

Μέσα στο προσεχές διάστημα και μέχρι τη λήξη του δανεισμού (30/6) θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον τρόπο καταβολής της ρήτρας και στη συνέχεια θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.