Ο αήττητος, του αήττητου, τον αήττητο, ω αήττητε!

Gazzetta team
Ο αήττητος, του αήττητου, τον αήττητο, ω αήττητε!

bet365

Ένα τέτοιο ματς λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην εκτοξεύσει τη φαντασία των μπουκ. Θα ήταν αδύνατον. Πέραν των κλασικών αγορών υπάρχουν κι άλλες πολλές, άλλες λιγότερο εναλλακτικές και άλλες που... πραγματικά ιντριγκάρουν.

Σαν πολλά αήττητα μαζεύτηκαν δεν νομίζετε; Σερί, ρεκόρ και όλα αυτά ενώ παίζεται μία πρωτιά στην κανονική περίοδο, γόητρο, πλεονέκτημα για τα πλέι οφ, ψυχολογία για το Κύπελλο.

Φυσικά και μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι της Super League, την υπέρτατη μάχη (μέχρι την επόμενη, αφού θα παίξουν άλλες τέσσερις φορές μετά από αυτό το ματς), ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αήττητο ήταν και πάει, αλλά...

Το αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα σταμάτησε στην έδρα του Άρη, μετά ήρθε ακόμη μία σφαλιάρα από τον Παναθηναϊκό. Και τα δυο ματς όμως εκτός έδρας. Στην Τούμπα τι γίνεται; Διότι αήττητο ήταν και πάει γενικά, αλλά μέσα στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος εδώ και 40 παιχνίδια που κρίθηκαν με αγωνιστικά κριτήρια. Δεν υπολογίζουμε δηλαδή τα δύο 0-3 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό που κρίθηκαν στα χαρτιά.

Τελευταία του ήττα στο 90λεπτό σε αγώνα για τη Super League ήταν στις 31 Μαΐου 2017 από τον Παναθηναϊκό με 2-3. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σε αυτά τα 40 ματς ο ΠΑΟΚ έχει 37 νίκες και μόλις τρεις απώλειες με ισοπαλία. Δύο φορές με τον Άρη και μία με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ισοπαλίες είναι οι φετινές.

Επίσης σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία 42 ματς μπροστά στο κοινό του. Το γενικό αήττητο μπορεί να έχει φύγει λοιπόν, αλλά υπάρχουν άλλα θετικά σερί που τρέχουν για τον δικέφαλο.

Ο αήττητος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο θέλει να πάρει φέτος το πρωτάθλημα, αλλά θέλει να το κάνει και αήττητος φτάνοντας το ρεκόρ του περσινού ΠΑΟΚ. Τον χωρίζουν μόλις δύο ματς λοιπόν από το να τερματίσει αήττητος στην κανονική περίοδο, έστω και σε 26 ματς (όχι σε 30 όπως πέρσι). Το πιο δύσκολο εμπόδιο φυσικά και αυτός που μπορεί να του χαλάσει το ρεκόρ, είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή ο περσινός αήττητος να μην επιτρέψει στον αντίπαλό του ένα όμοιο σημαντικό επίτευγμα. Ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο λοιπόν και για τους δύο, αλλά ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό που αν τα καταφέρει θα μείνει και στην κορυφή για να μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα δύο βαθμών.

Η φαντασία των μπουκ οργιάζει

Ένα τέτοιο ματς λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην εκτοξεύσει τη φαντασία των μπουκ. Θα ήταν αδύνατον. Πέραν των κλασικών αγορών υπάρχουν κι άλλες πολλές, άλλες λιγότερο εναλλακτικές και άλλες που... πραγματικά ιντριγκάρουν.

Τι θα θέλατε λοιπόν και δεν μπορείτε να το βρείτε; Φυσικά combo με νικητή και σκόρερ με τους Σβιντέρσκι, Βιερίνια Χασάν και Ελ Αραμπί να ξεχωρίζουν, αλλά και γκολ με φάουλ, κεφαλιά, σουτ εκτός περιοχής, αποβολή και πέναλτι. Κι αν αυτά τα έχετε δει και σε άλλα ντέρμπι, δύσκολα θα βρείτε σε άλλα παιχνίδια παρόμοιες αγορές σαν κι αυτές: Θα πάει άραγε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Τούμπα; Τι ώρα θα τελειώσει, αλλά και τι ώρα θα αρχίσει το ματς; Θα αποβληθεί προπονητής, σε πόσα λεπτά θα τελειώσει ο αγώνας και τέλος, μα τι άλλο... το VAR. Πόσες φορές θα πάει ο ίδιος ο διαιτητής να δει στην οθόνη μία αμφισβητούμενη φάση. Δείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι εδώ!

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα