Ένινγκ: «Κρατάω τον βαθμό, λογικά είμαστε εξάδα»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Κρατάω τον βαθμό, λογικά είμαστε εξάδα»

bet365

Τον βαθμό της ισοπαλίας που σε τεράστιο ποσοστό του δίνει την είσοδο στην εξάδα, κράτησε από το ματς τη Λαμία ο τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά ο Γερμανός προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Κρατάω τον βαθμό, λογικά είμαστε στην 6αδα. Είναι δύσκολο να επανέλθεις μετά το δεύτερο γκολ που δέχεσαι στην αρχή του δεύτερου μέρους, εμείς τα καταφέραμε όμως, με το καταπληκτικό τέρμα του Λάρσον που μας έβαλε και πάλι στο ματς».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια στους παίκτες: «Δεν θέλετε να ξέρετε. Υπήρχε μία ένταση από την μεριά μου, ήθελα να καθαρίσω το μυαλό των παικτών μου και είχε αποτέλεσμα, γιατί αντιδράσαμε».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου: «Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορούσαμε λόγω και του αγωνιστικού χώρου. Όπως είπα και πριν όμως, καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να επανέλθουμε αλλάζοντας το πλάνο μας και πήραμε τον βαθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα