Sokratis: Όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον αποκτήσει από την Μίλαν!

Sokratis: Όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον αποκτήσει από την Μίλαν!

Δημήτρης Τομαράς
Sokratis: Όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον αποκτήσει από την Μίλαν!

bet365

Μπορεί μία μερίδα οπαδών να τον αποδοκίμασε όμως ο Sokratis υπήρξε διακαής πόθος του Ολυμπιακού - για τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια - σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στο παρελθόν και ειδικά το 2011 όταν ανήκε στην Μίλαν!
Ο 31χρονος Καλαματιανός αμυντικός είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού πρώτη φορά το 2004 ή και το 2005, όταν και είχε κλείσει στην ΑΕΚ. Ωστόσο οι Πειραιώτες είχαν επιχειρήσει να τον κάνουν δικό τους και το 2011, όταν ανήκε στην Μίλαν.
Ο τότε agent του, Νίκος Κλιτσίδης, είχε επιβεβαιώσει στην ιστοσελίδα katimagiko το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Η Tuttosport είχε αποκαλύψει πως ο Ολυμπιακός τότε συζητούσε ακόμα και την αγορά του από τους Ροσονέρι. Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας τότε στην εφημερίδα του Πρωταθλητή είχε πει πως «ναι, τα έχω ακούσει και εγώ, αλλά τι μπορώ να σχολιάσω πάνω σε αυτό; Όπως ξέρεις, είμαι παίκτης της Μίλαν και έχω συμβόλαιο τέσσερα χρόνια. Προφανώς και με τιμάει να ακούω ότι ενδιαφέρεται μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να έχουν καλή γνώμη για μένα. Είναι ωραίο για έναν παίκτη να τον θέλουν μεγάλες ομάδες. Με τιμάει να με θέλει ο Ολυμπιακός που είναι μια μεγάλη ομάδα. Με τιμάει όπως με τιμάει να με θέλει και κάθε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη». Το 2011 ο Sokratis έμελλε να κλείσει στη Βέρντερ Βρέμης ενώ τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν στο ρόστερ τους στόπερ όπως οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Όλα αυτά φυσικά τα αναφέρουμε με αφορμή τα όσα τιμητικά είπε ο Sokratis για τον Ολυμπιακό και πριν και μετά τον αγώνα & παρά τις αποδοκιμασίες που άκουσε από μερίδα του κόσμου προς το τέλος διότι θεωρήθηκε ότι έκανε καθυστερήσεις για τον τραυματισμό του.
Σημειώνεται πως πριν το Ολυμπιακός - Άρσεναλ ο Sokratis είχε πει: «Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον Ολυμπιακό. Έχουν καταλάβει πολύ καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Για μένα αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε». Ο Παπασταθόπουλος εξάλλου θα ήθελε προς το τέλος της καριέρας του να κάνει έστω μία χρονιά στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός με βάση τα όσα δείξει στο παρελθόν τον εκτιμούσε πολύ ως παίκτη. Δεν αποκλείεται να ισχύει το ίδιο και τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα