Μάχες εξάδας σε Τρίπολη και Λαμία

Gazzetta team
Μάχες εξάδας σε Τρίπολη και Λαμία

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες του ελπίδες για την είσοδο στην πρώτη εξάδα, την ώρα που ο Αρης θέλει να κλειδώσει τα playoffs στην Λαμία, στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και με νίκη μένει ζωντανός στην μάχη της πρώτης εξάδας. Οι Αρκάδες μετά το διπλό στο Βόλο βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την έκτη θέση έχοντας συμπληρώσει μια πεντάδα αγώνων χωρίς ήττα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ανχελ και τον τραυματία Καπίγια. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Τρίπολη θέλοντας τη νίκη που θα του επαναφέρει την ηρεμία μετά τα όσα έγιναν την Πέμπτη με τις δηλώσεις του τεχνικού των «πρασίνων», Γιώργο Δώνη. Στα αγωνιστικά ο Αγιούμπ έμεινε εκτός, όπως και οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνης, ενώ μέσα είναι οι νεαροί Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Θεοχάρης, Αποστολάκης και Ζαγαρίτης.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λαμία υποδέχεται τον Αρη με τους φιλοξενούμενους να είναι μέσα στις θέσεις της πρώτης εξάδας αλλά χωρίς να έχουν εξασφαλίσει οριστικά την παρουσία τους. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα διεκδικήσουν τις λίγες είναι η αλήθεια πιθανότητες για την εξάδα αφού ακόμα και με δύο νίκες θα πρέπει να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στην Ξάνθη, κι έφτασε τις 11 τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο Ακης Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπεχαράνο, τον τιμωρημένος Ασίγκμπα και τον ανέτοιμο Πλιάτσικα. Οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους ταξίδεψαν στην Λαμία με τον Ιντέγε στην αποστολή

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (22/2)
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (19:30, Novasports2HD)
Λαμία - Αρης (20:00, ΕΡΤsports)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα