ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη βραδιά στην Τούμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη βραδιά στην Τούμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη βραδιά στην Τούμπα (pics)

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκοψαν τη βασιλόπιτά τους και τίμησαν την ομάδα του «Δικεφάλου» για την περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Σε μια βραδιά γεμάτη ΠΑΟΚ, στο φυσικό χώρο των «ασπρόμαυρων», το γήπεδο της Τούμπας, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» έκοψαν τη βασιλόπιτά τους και τίμησαν τις ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Η ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ τιμήθηκε από το Γιώργο Κούδα στο πρόσωπο του Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους αρχηγούς της Κ19 και Κ15, που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στη μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικεία ομάδα και στους Κώστα Λαγωνίδη, Σάββα Κουρτσαλίδη για την προσφορά στον σύλλογο.  

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (Κούδας, Πέλλιος, Αποστολίδης, Αναστασιάδης, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μήτογλου, Μπέλλης, Ιορδανίδης, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Χασιώτης κ.α.), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάριο Μπράνκο.