ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη βραδιά στην Τούμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη βραδιά στην Τούμπα (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη βραδιά στην Τούμπα (pics)

bet365

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκοψαν τη βασιλόπιτά τους και τίμησαν την ομάδα του «Δικεφάλου» για την περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Σε μια βραδιά γεμάτη ΠΑΟΚ, στο φυσικό χώρο των «ασπρόμαυρων», το γήπεδο της Τούμπας, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» έκοψαν τη βασιλόπιτά τους και τίμησαν τις ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Η ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ τιμήθηκε από το Γιώργο Κούδα στο πρόσωπο του Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους αρχηγούς της Κ19 και Κ15, που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στη μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικεία ομάδα και στους Κώστα Λαγωνίδη, Σάββα Κουρτσαλίδη για την προσφορά στον σύλλογο.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (Κούδας, Πέλλιος, Αποστολίδης, Αναστασιάδης, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μήτογλου, Μπέλλης, Ιορδανίδης, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Χασιώτης κ.α.), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάριο Μπράνκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα