«Ξεκατίνιασμα» Ξάνθης - Πανιωνίου: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ξεκατίνιασμα» Ξάνθης - Πανιωνίου: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε»!

bet365

Με ειρωνείες από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης στα γραφεία της Λίγκας. Δετσαρίδης προς Πανιώνιο: «Εσείς πέφτετε ούτως ή άλλως», για να πάρει απάντηση από τον Γρηγορίου: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε».

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης και την Τρίτη αναμένεται να κατατεθούν τα υπομνήματα και στην συνέχεια να ανακοινωθεί η απόφαση. Η εκδίκαση κράτησε τρεις ώρες και μετά το τέλος της διαδικασίας δεν έλειψε το ξεκατίνιασμα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Ξάνθης, Χρήστος Δετσαρίδης, απευθυνόμενος στην πλευρά του Πανιωνίου η οποία ζητάει τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας είπε: «Εσείς πέφτετε ούτως ή άλλως», για να πάρει την απάντηση του δικηγόρου των Νεοσμυρνιωτών: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε». Η αντιπαράθεση του Δετσαρίδη με τον Γρηγορίου του Πανιωνίου ξεκίνησε με αφορμή μία διαφωνία τους για την διαδικασία.

Τα ειρωνικά εκ μέρους της Ξάνθης συνεχίστηκαν και προς την πλευρά του Ολυμπιακού λέγοντας να κάνει καταγγελία για να κερδίσει στα χαρτιά το ματς με την Άρσεναλ. Από τον Ολυμπιακό του απάντησαν πως θα έπρεπε να ντρέπεται.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας μπήκε στην όλη κουβέντα λέγοντας χαρακτηριστικά για την Ξάνθη: «Πρώτη φορά ακούω κάποιον να λέει πως έχει δίκιο και να ζητάει συνέχεια αναβολή». Να σημειωθεί πως τα υπομνήματα είναι για να δοθούν την Τρίτη μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα