Λαμία: Συνάντηση Μάντζιου και τεχνικού τιμ με τους οργανωμένους

Gazzetta team
Λαμία: Συνάντηση Μάντζιου και τεχνικού τιμ με τους οργανωμένους

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μαζί με το τεχνικό του τιμ συναντήθηκαν με τους οργανωμένους της Λαμίας και τα είπαν σε καλό κλίμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόθεσή τους είναι να παραμείνουν και του χρόνου στην ομάδα.

Ο Μάντζιος το απόγευμα της Τετάρτης μαζί με το τεχνικό του τιμ συναντήθηκε με τους οργανωμένους της Λαμίας και συγκεκριμένα με το Blue Club καθώς λόγω υποχρεώσεων που είχε ο 50χρονος προπονητής δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» στην πρόσφατη κοπή της πίτας του συνδέσμου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Μάντζιο να αναφέρεται στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ άφησε ανοικτή την παραμονή του στον πάγκο και την επόμενη σεζόν. Από την πλευρά τους οι φίλοι της Λαμίας εξέφρασαν την εμπιστοσύνη προς τον Μάντζιο και τους συνεργάτες του, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Ο Μάντζιος με τους βοηθούς του στάθηκαν στην αλλαγή του κλίματος από την έλευσή τους στην ομάδα και έπειτα, τονίζοντας πως η απώλεια του Τουράμ ήταν μεγάλη, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάσο Καραμάνο, επισημαίνοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Επίσης ο 50χρονος τεχνικός στάθηκε στο κομμάτι της προπόνησης που άλλαξε από τότε που ανέλαβε αυτός με τους συνεργάτες του και επισήμανε τη σταθερότητα που παρουσιάζει η Λαμία στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ πρόσθεσε πως σκοπεύει να μην κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ αν παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα, πάνω σε αυτό, ο Μάντζιος τόνισε πως πρόθεση δική του και των συνεργατών του είναι να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Λαμίας.

Όσον αφορά τη διαιτησία, τομέα που προβληματίζει τους φίλους της Λαμίας, ο Μάντζιος απευθυνόμενους στους φίλους της ομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν βλέπετε τι γίνεται; Είναι πόλεμος, δεν βλέπεται τι συμβαίνει;».

Τόσο ο Μάντζιος, όσο και οι συνεργάτες του, τόνισαν στους φίλους της Λαμίας ότι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν δύο νίκες με Άρη και ΟΦΗ και να παλέψουν έτσι ως το τέλος διεκδικώντας τις πιθανότητες που τους έχουν απομείνει για τα πλέι οφ, αν και αρχικός στόχος όταν ανέλαβαν ήταν η παραμονή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε όμορφο κλίμα με τα μέλη του συνδέσμου να ζητάνε από τον Μάντζιο και το τεχνικό του τιμ να συνοδεύσουν μέσα στο επόμενο διάστημα μικρά παιδιά για να παρακολουθήσουν από κοντά μια προπόνηση της ομάδας και να γνωρίσουν τους παίκτες της Λαμίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα