ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να μπει στα αποδυτήρια»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να μπει στα αποδυτήρια»

bet365

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Tαξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, αναφέρθηκε στην απάντηση που έλαβε από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τη δυνατότητα εισόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα.

Αταλάντα - Βαλένθια: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

«Η απάντηση που λάβαμε είναι ότι πράγματι υπάρχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον κ. Μαρινάκη. Μπορεί να έρθει κατ’ εμέ να δει τον αγώνα, δεν μπορεί, όμως, να μπει σε χώρους αποδυτηρίων. Για τον Ιβάν Σαββίδη ισχύει η πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο. Για τους Καραπαπά, Θεοδωρίδη δεν υπάρχει καμία απαγόρευση εις βάρος τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μπουλούμπασης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπουλούμπασης στο Metropolis 95,5:

Για τις προετοιμασίες της αστυνομίας: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων, υπάρχει μεγάλο πάθος των φιλάθλων. Θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε για να γίνει ομαλά το παιχνίδι. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα τεχνικά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Θα έχει εικόνα και η Αθήνα αν χρειαστεί να δει κάτι. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν θα συμβεί τίποτα και όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για την παρουσία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης: «Είναι κάτι που δεν το έχουμε συναντήσει άλλη φορά. Ήταν εθιμοτυπική και αναλώθηκε περισσότερο στο να εμψυχώσει τους παράγοντες των δύο ομάδων και να δώσει κατευθύνσεις. Μας εμπέδωσε το αίσθημα ότι η δικαιοσύνη είναι δίπλα μας και όπου χρειαστεί θα παρέμβει για να τηρηθούν οι νόμοι».

Για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων από γειτονικούς νομούς: «Θα έχουμε δυνάμεις από όμορους νομούς, δεν έχουμε μόνο τον συγκεκριμένο αγώνα. Είναι και το ματς της Κ19, υπάρχουν και πολλοί μετανάστες οι οποίοι χρειάζονται επιτήρηση. Η πόλη είναι αστακός. Υπάρχει ασφάλεια. Δεν θα έρθει αστυνομία από την Αθήνα. Είμαστε ικανοί μόνοι μας να ανταποκριθούμε σε ό,τι χρειαστεί».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στην Τούμπα: «Ο κόσμος που θα έρθει θα έχει την ένταση που απαιτείται και δεν θα προβεί σε άλλη ενέργεια. Με φωνή και χειροκροτήματα θα ενισχύσουν την ομάδα τους».

Για τα μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων: «Θα γίνει μια εκκαθάριση του χώρου μπροστά στον αύλιο χώρο της Θύρας 1-2-3, το ξέρει ο κόσμος. Γι’ αυτό όσοι είναι να πάνε στις θύρες 1, 2, 3 και 8 να έρθουν μετά τις 6 για να μην ταλαιπωρηθούν».

Για το αν υπάρχει απάντηση στο έγγραφο που εστάλη σχετικά με τον Μαρινάκη: «Θα θέλαμε να προλάβουμε συμβάντα της τελευταίας στιγμής προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Γι’ αυτό εστάλη το έγγραφο. Η απάντηση που λάβαμε είναι ότι πράγματι υπάρχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Μαρινάκη. Μπορεί, κατ' εμέ, να έρθει να δει τον αγώνα, δεν μπορεί, όμως, να μπει σε χώρους αποδυτηρίων. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να συζητηθεί και με τις δικαστικές αρχές ότι πράγματι έτσι ισχύει. Για τον Ιβάν Σαββίδη ισχύει η πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο. Για τους Καραπαπά, Θεοδωρίδη δεν υπάρχει καμία απαγόρευση εις βάρος τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα