ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Γιαννούλης, προφυλάχθηκε ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Γιαννούλης, προφυλάχθηκε ο Βιεϊρίνια

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Γιαννούλης, προφυλάχθηκε ο Βιεϊρίνια

bet365

Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησε μόνο ένα κομμάτι της προπόνησης, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τρίτη (18/2) στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το πρωί της Τρίτης (18.02) ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του πέρασαν και πάλι την πόρτα του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ξεκινήσουν για το ματς της Τούμπας. Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενώ περιελάμβανε κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης γυμνάστηκε μόνος του εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τη Λάρισα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο που τον άφησαν εκτός από το προηγούμενο ματς.

Ο Χάρης Τσιγγάρας κατά τη διάρκεια της προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, αποχώρησε και θα υποβληθεί σ’ εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Τετάρτη (19.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα