ΑΕΚ: Στις 30 και 31 Μαΐου θα διεξαχθεί το ιατρικό συνέδριο

ΑΕΚ: Στις 30 και 31 Μαΐου θα διεξαχθεί το ιατρικό συνέδριο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στις 30 και 31 Μαΐου θα διεξαχθεί το ιατρικό συνέδριο

bet365

Το προπονητικό κέντρο των Σπάτων θα φιλοξενήσει το τρίτο ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει η Ενωση στα τέλη του Μαΐου

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Σε θεσμό έχει πλέον μετατραπεί το «Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ», καθώς στις 30 και 31 Μαΐου θα διεξαχθεί για 3η φορά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, εκεί που καθημερινά χτυπά η καρδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας, θα διεξαχθεί το τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ, το διήμερο 30 και 31 Μαΐου 2020 με θέμα τις τενοντοπάθειες.

Eξειδικευμένοι ομιλητές με πλούσιο ερευνητικό έργο, αλλά και μέλη ιατρικών επιτελείων από κορυφαία ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης θα αναλύσουν διεξοδικά την διάγνωση, θεραπεία, αποκατάσταση και πρόληψη των τενοντοπαθειών, που συνιστούν ένα σύνθετο ιατρικό πρόβλημα.

Ταυτόχρονα όσοι θα συμμετάσχουν στο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ, το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό για τα αθλητιατρικά δρώμενα έχοντας αποσπάσει κολακευτικές κριτικές σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να επισκεφτούν τους χώρους στους οποίους καθημερινά κινούνται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και να ενημερωθούν εξειδικευμένα στο σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης, που λειτουργεί στα Σπάτα, για τον καθημερινό τρόπο λειτουργίας του ιατρικού επιτελείου.

Το συνέδριο διοργανώνεται και εφέτος υπό την αιγίδα της εταιρείας AFEA Travel and Congress Services (τηλ. 2103668853, [email protected]) όπου και μπορείτε να απευθύνεστε για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και την εγγραφή σας.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες με το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, τους ομιλητές, αλλά και τις υψηλές παρουσίες με εκπροσώπηση κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και ιατρικών ινστιτούτων.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις ανάγκες του συνεδρίου και όχι μόνο λειτουργεί στο Facebook η σελίδα AEK FC MED Evolution που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας με εξειδίκευση στην Αθλητιατρική και με στόχο να ενημερώνονται τόσο για τα τελευταία νέα του Συνεδρίου και την αναλυτική προετοιμασία για τη διεξαγωγή του, όσο και για γενικότερα ζητήματα Αθλητιατρικής.


Η σελίδα AEK FC MED Evolution δεν θα αφορά μόνο το τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει μία ενεργή κοινότητα, η οποία θα παρέχει πληροφορίες για την Αθλητιατρική και θα φιλοξενεί τις απόψεις κορυφαίων εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας.


Εχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάνετε like στη σελίδα του συνεδρίου και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες, όπως το πρόγραμμα, αλλά και οι σημαντικές συμμετοχές που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα