Άρης-ΑΕΚ: Ο Ένινγκ δεν έκανε καμία αλλαγή!

Gazzetta team
Άρης-ΑΕΚ: Ο Ένινγκ δεν έκανε καμία αλλαγή!

bet365

Παρά τη σκέψη για αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα (19:30) με την ΑΕΚ, ο Μίκαελ Ένινγκ προτίμησε να μην κάνει ούτε μία και θα χρησιμοποιήσει την 11αδα του Κυπέλλου. Εκτός 18αδας ο Μάρτιν Τόνσο.

Μετά την πρόκριση επί του Ατρόμητου, ο Γερμανός προπονητής του Άρη εξέφρασε την πρόθεση αλλαγών στο βασικό σχήμα, τη επανέλαβε μάλιστα στις δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή (14/2). Όταν όμως έφτασε η στιγμή της τελικής απόφασης, επέλεξε τους «11» που παίζουν εδώ και βδομάδες. Για την ακρίβεια, ο Χουλιάν Κουέστα θαείναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Ροζ (δεξιά), Βέλεθ-Δεληζήση (στόπερ), Κόρχουτ (αριστερά). Λούκας Σάσα και Χαβιέρ Ματίγια θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ. Γιάννης Φετφατζίδης (δεξιά) και Μπρούνο Γκάμα (αριστερά) είναι οι δύο ακραίοι επιθετικοί, ενώ Ιντέγε και Λάρσον θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα