Επιστροφή Μαρτίνες, Τόνσο στον Άρη και εκτός ο Αμπού Μπα

Gazzetta team
Επιστροφή Μαρτίνες, Τόνσο στον Άρη και εκτός ο Αμπού Μπα

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (16/2, 19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Νίκο Μαρτίνες και Μάρτιν Τόνσο είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τον Αμπού Μπα.

Ο Γάλλος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κι έτσι τέθηκε εκτός αποστολής. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες επιλογές, ο Μίκαελ Ένινγκ δεν επιφύλαξε εκπλήξεις καθώς συμπεριλήφθηκαν στην 19αδα και οι Νίκο Μαρτίνες, Μάρτιν Τόνσο δίχως να είναι ξεκάθαρο όμως ότι διεκδικούν θέση βασικού. Ο Γερμανός προπονητής προανήγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ξεκαθάρισε ότι αυτές δεν θα ξεπεράσουν τις δύο, καθώς θέλει να δώσει ανάσες στους κουρασμένους παίκτες. Στο πλαίσιο των αλλαγών τοποθέτησε και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Μπράουν Ιντέγε καθώς ο Νιγηριναός προέρχεται από «απραξία» 25 ημερών και υπάρχει αμφιβολία για το κατά πόσο πρέπει να βγάλει δύο 90λεπτα σε διάστημα τριών ημερών.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης και Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα