ΑΕΚ: Οι 20 για Άρη και τα πλάνα του Καρέρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι 20 για Άρη και τα πλάνα του Καρέρα

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία για το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με 20 παίκτες η αποστολή, εκτός πλάνων του Καρέρα οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Λόπες.

Για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί η ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Μάσιμο Καρέρα να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα.

Ο Ιταλός κόουτς μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση στα Σπάτα ανακοίνωσε τους 20 παίκτες της αποστολής από την οποία απουσιάζουν, όπως αναμενόταν, ο ανέτοιμος ακόμα Νέλσον Ολιβέιρα (ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά), ο τραυματίας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (που συνέχισε ατομικό) και οι τιμωρημένοι Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Λόπες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

Τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα

Όσον αφορά τα πλάνα του Καρέρα, ο Ιταλός κόουτς αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με τετράδα στην άμυνα σε 4-3-3. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας ο Βράνιες με τον Σβάρνα, με αριστερά τον Χουλτ και δεξιά τον Μπακάκη. Στο κέντρο οι Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι και Μάνταλος, στα άκρα οι Λιβάια και Βέρντε και στην κορυφή ο Αραούχο, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αλμπάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα