Την Δευτέρα η εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Gazzetta team
Την Δευτέρα η εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής της Super League αναμένεται την Δευτέρα να εκδικάση την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για πολυιδιοκτησία.

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η πιο σημαντική μέρα στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης φαίνεται να είναι η ερχόμενη Δευτέρα. Η Super League ανακοίνωσε πως εκείνη τη μέρα ο Αθλητικός Δικαστής θα εκδικάσει την υπόθεση αυτή και κάλεσε σε αυτή τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ξάνθη, αλλά και Ολυμπιακός η οποία έχει κάνει την καταγγελία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.: "Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της."

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της."

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: "Κατόπιν των υπ’ αριθ. πρωτ. 764 και 765/10-2-2020 καταγγελιών – προσφυγών σας, σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση των υποθέσεων που φέρονται ενώπιον μας με την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 17ης-2-2020, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 9:30."»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα