ΠΑΟΚτσής και Αρειανός έμαθαν το σουβλάκι στους Κολομβιανούς (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚτσής και Αρειανός έμαθαν το σουβλάκι στους Κολομβιανούς (vid)

bet365

Άφησαν την όμορφη Θεσσαλονίκη και πήγαν στην Καρταγένα της Κολομβίας ανοίγοντας σουβλατζίδικο. Αυτή είναι η ιστορία ενός οπαδού του ΠΑΟΚ και ενός οπαδού του Άρη που από «εχθροί» στο γήπεδο, έμαθαν το σουβλάκι στους Κολομβιανούς.

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο βρίσκεται παντού. Δεν γίνεται να βρεθείς σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη και να μην βρεις έστω και ένα σουβλατζίδικο, ένα εστιατόριο, μια επιχείρηση που να ανήκει σε Έλληνα. Η Κολομβία και η Καρταγένα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Ωστόσο το άξιο αναφοράς στην περίπτωση των Πέτρου Γκίνη και Γιώργου Σιταρά δεν είναι πως άνοιξαν σουβλατζίδικο στην περιοχή, αλλά το ότι οι δύο φίλοι από την Θεσσαλονίκη είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη. Δύο αντίπαλοι στα γήπεδα, έγιναν συνεταίροι. Και η ιστοσελίδα «Greek Reporter» ασχολήθηκε με τους δύο φίλους που μεταξύ άλλων έστειλαν και το δικό τους μήνυμα για τις οπαδικές κόντρες τονίζοντας: «Η ζωή δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Η ζωή είναι να κοιτάς μπροστά, να την βλέπεις χρωματιστά, όχι μόνο ένα χρώμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα