ΠΑΟΚ: Εκτός Βιεϊρίνια και Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Εκτός Βιεϊρίνια και Ίνγκασον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Εκτός Βιεϊρίνια και Ίνγκασον

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (7/2), με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» και ο Ισλανδός στόπερ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας μικροχτυπημάτων που είχαν από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (09.02) στις 18:00 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League 2019-20.

Την Παρασκευή (07.02) παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στη Νέα Μεσημβρία. Οι βασικοί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποφόρτιση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, μαθήματα τακτικής από το τεχνικό επιτελείο, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας μικροχτυπημάτων που είχαν από το ματς της περασμένης Τετάρτης (05.02), ενώ ο Λέο Ζαμπά παρέμεινε κλινήρης λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (08.02) στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα