Βόλος - Ολυμπιακός: Προχωρά η υπόθεση με τις μηνύσεις Θεοδωρίδη, ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών

Gazzetta team
Βόλος - Ολυμπιακός: Προχωρά η υπόθεση με τις μηνύσεις Θεοδωρίδη, ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των διαιτητών στο Βόλος - Ολυμπιακός, δεν δέχθηκε να τις αποσύρει και η υπόθεση προχωρά.
Οι αρμόδιες Αρχές δείχνουν να έχουν πρόθεση να ερευνήσουν το θέμα και να το φτάσουν μέχρι τέλους. Πέραν της διερεύνησης της υπόθεσης έχει κινηθεί διαδικασία για να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών στους οποίους έγιναν οι μηνύσεις από τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Πρόκειται για τον ρέφερι Φωτιά, τους βοηθούς του Σάββα και Φίλο, τον 4ο Φωτιάδη και τους Ευαγγέλου - Φωτόπουλο που ήταν στο VAR. Ο κ. Θεοδωρίδης είχε κάνει μηνύσεις σε όλους για το Βόλος - Ολυμπιακός και στην συνέχεια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν κάνει πίσω και δεν θα αποσύρει το παραμικρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα