Ολυμπιακός: Μήνυσε τους διαιτητές του Βόλου για δωροδοκία, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Μήνυσε τους διαιτητές του Βόλου για δωροδοκία, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία!

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μηνύσεις για δωροδοκία προς τους πέντε διαιτητές του αγώνα στο Βόλο και έχει ήδη κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου! Οι διαιτητές ενημέρωσαν ΕΠΟ και ΚΕΔ για την επ' αόριστον αποχή τους.
Συγκεκριμένα έγιναν μηνύσεις προς τους διαιτητές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για δωροδοκία και έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου, η οποία λήγει απόψε (23/12) στις 23:59. Οι ίδιοι οι διαιτητές ενημερώθηκαν σχετικά από την ελληνική Αστυνομία.
Πρόκειται για τον ρέφερι Φωτιά, τους βοηθούς του Σάββα και Φίλο, τον 4ο Φωτιάδη και τους Ευαγγέλου - Φωτόπουλο που ήταν στο VAR. Μετά από αυτήν την εξέλιξη στις τάξεις των διαιτητών επικρατεί ακόμα πιο μεγάλη αναστάτωση ενώ σε θεσμικό επίπεδο έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για την επ' αόριστον αποχή τους! Ο Ολυμπιακός πάντως από μέρους του είχε προϊδεάσει από την Κυριακή ότι θα έκανε μηνύσεις και αγωγές. Η μήνυση έγινε με βάση το άρθρο 132 του αθλητικού Νόμου (σ.σ. δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα