Αλαφούζος: «Σε δυσμένεια ο Ολυμπιακός, τώρα τα ίδια συμβαίνουν εναντίον του από άλλη ομάδα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αλαφούζος: «Σε δυσμένεια ο Ολυμπιακός, τώρα τα ίδια συμβαίνουν εναντίον του από άλλη ομάδα»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια της κατάθεσής του αναφέρθηκε και στα όσα γίνονται τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας ότι «τα ίδια πράγματα έχουν συμβεί και εις βάρος Ολυμπιακού από άλλη ομάδα»

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί να μην ήταν εκ των βασικών μαρτύρων αλλά και μόνο που ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στην δίκη θα είχε ενδιάφερον τα όσα θα έλεγε. Και εκτός από τα όσα είπε για το παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε και στο τώρα λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε δυσμένεια!

«Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο σημείο να έχει δυσμένεια, ή δεν είχε την μεταχείριση που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ενδείξεις αλλά πολύ δύσκολα υπάρχουν αποδείξεις. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν τιμωρίες μόνο με ενδείξεις. Φέτος με ξένους διαιτητές και VAR το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός είχε δυσμενή αντιμετώπιση από διαιτησία και όταν ο Ολυμπιακός υπήρχαν ενδείξεις ότι ήταν σε δυσμένεια. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να προσδιορίσω από πού ξεκινάει όμως… Δεν μπορούμε να κάνουμε έρευνα σαν πολίτες και να πούμε ποιος είναι ο δράστης», είπε και πρόσθεσε «Κάναμε συγκεκριμένες καταγγελίες που θέλαμε να ερευνηθούν. Εχω απογοητευτεί από τη δυνατότητα ελληνικής πολιτείας να ελέγξει το ποδόσφαιρο».

Εχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τότε;
«Ναι, τα ίδια πράγματα έχουν συμβεί και εις βάρος Ολυμπιακού από άλλη ομάδα. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Πολιτεία αδυνατεί να ελέγξει το ποδόσφαιρο, δεν φταίμε εμείς, οι παράγοντες εννοώ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα