Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει για Γκέτεμποργκ, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»

Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει για Γκέτεμποργκ, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει για Γκέτεμποργκ, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην πατρίδα του και άφησε τα πάντα ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή του το καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος οπότε τα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει. Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να υπογράψει όπου θέλει από τώρα και στο εξής και το τελευταίο σενάριο τον ήθελε να επιστρέφει στην πατρίδα του και την Γκέτεμποργκ.

Ο ίδιος ωστόσο το διέψευσε μιλώντας στο «Fotbollskanalen».

«Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση που έχω με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου στη Σουηδία δεν είναι τώρα πιο κοντά από ό,τι ήταν πριν από έξι μήνες. Είμαι ειλικρινής με αυτό», είπε αρχικά για να προσθέσει ότι «Διάβασα όσα γράφτηκαν. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και εκείνος με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά».

Οσο για το μέλλον του; «Όχι δεν έχω. Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Για την ώρα έχω μπροστά μου δέκα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και μετά το Euro. Eστιάζω σε αυτά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν αισθάνομαι κανένα άγχος. Αυτό που για την ώρα μπορώ να πω είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα».

Ο Μάρκους Μπεργκ κατέληξε λέγοντας πως «τα παιδιά είναι σε μία ηλικία που είναι τόσο θετικό όσο και αρνητικό να ζουν στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι και το θέμα της ασφάλειας όμως όπου είμαι εγώ και η γυναίκα μου, υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθάνομαι ούτε εγώ αλλά ούτε και η γυναίκα μου πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα