Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»!

Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»!

bet365

Πρόταση από τουρκική κατασκευαστική εταιρία έχει δεχθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή και ονοματοδοσία του νέου γηπέδου στην Τούμπα. Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από τους νταμπλούχους.,

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν χτες το βράδυ το ενδιαφέρον σ’ ότι αφορά την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου χωρίς να μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη τουρκική εταιρεία θέλει εκτός από το θέμα της ονοματοδοσίας (χορηγία) να έχει λόγο και στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η πρόταση της συγκεκριμένης τουρκικής εταιρίας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνε γνωστό, ούτε επίσης αν είχε κάποια εμπλοκή με την κατασκευή νέων γηπέδων στη γειτονική χώρα, εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τρέχουν για να ολοκληρωθεί ο φάκελος προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της «Νέας Τούμπας».

Η υπόθεση που αφορά το ΕΧΣ θα διαρκέσει δύο με τρεις μήνες και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η συζήτηση που θα αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη του νέου γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα