ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»!

Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»!

Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»!

Πρόταση από τουρκική κατασκευαστική εταιρία έχει δεχθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή και ονοματοδοσία του νέου γηπέδου στην Τούμπα. Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από τους νταμπλούχους.,

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν χτες το βράδυ το ενδιαφέρον σ’ ότι αφορά την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου χωρίς να μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη τουρκική εταιρεία θέλει εκτός από το θέμα της ονοματοδοσίας (χορηγία) να έχει λόγο και στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η πρόταση της συγκεκριμένης τουρκικής εταιρίας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνε γνωστό, ούτε επίσης αν είχε κάποια εμπλοκή με την κατασκευή νέων γηπέδων στη γειτονική χώρα, εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τρέχουν για να ολοκληρωθεί ο φάκελος προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της «Νέας Τούμπας».

Η υπόθεση που αφορά το ΕΧΣ θα διαρκέσει δύο με τρεις μήνες και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η συζήτηση που θα αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη του νέου γηπέδου.