Ένινγκ: «Βούτηξα κατευθείαν στα βαθιά»

Ένινγκ: «Βούτηξα κατευθείαν στα βαθιά»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Βούτηξα κατευθείαν στα βαθιά»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για τον έναν αγωνιστικό γύρο στον πάγκο του Άρη, τον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ επιβεβαίωσε και την απουσία του Μπράουν Ιντέγε.

Ο Γερμανός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και ρωτήθηκε αρχικά για το ότι έκλεισε έναν γύρο στην τεχνική ηγεσία του Άρη. «Το σημαντικό είναι ότι πλέον έχω εικόνα για όλους τους αντιπάλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθα στη μέση μιας διαδικασίας και κυριολεκτικά μπήκα στα βαθιά νερά. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν έκανα την προετοιμασία. Είναι πιο δύσκολο να αντεπεξέλθεις όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα η οποία δεν την έφτιαξες εσύ. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε θετικό πρόσημο», είπε και ρωτήθηκε για το αν θα ήταν σε καλύτερη θέση η ομάδα αν ήταν από την αρχή της σεζόν. «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα ήμασταν καλύτεροι…».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Μιχάι Κόρχουτ συμπλήρωσε κάρτες, θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για έναν αγώνα, δίχως να υπάρχει άλλος αριστερός οπισθοφύλακας. «Είναι κάτι που μας δημιουργεί πρόβλημα και ειδικά τώρα που θα λείψει ένας παίκτης και στη θέση του δεν έχουμε άλλον. Δεν βοηθάει να γκρινιάζουμε για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά είναι ένα πρόβλημα».

Σε ότι αφορά την κατάσταση των τραυματιών και ειδικά του Μπράουν Ιντέγε, επιβεβαίωσε την απουσία του Νιγηριανού. «Ο Μπράουν είναι τραυματίας, έχει μυϊκό τραυματισμό και νομίζω ότι θα διαρκέσει χρόνο η αποκατάσταση. Δεν θα είναι σίγουρα την Πέμπτη. Για τον Κουέστα θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη, υπάρχουν θετικά σημάδια αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε στην παρούσα φάση», απάντησε.

Ερωτηθείς για το επίπεδο βελτίωσης του Αμπού Μπα, σημείωσε… «ο Μπα, ο Μαντσίνι και ο Έμαν δείχνουν πλέον ότι πατούν καλά στα πόδια τους και ότι μπορούν να καλύψουν επάξια τα κενά. Αυτό βοηθάει την ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν πολύ να βοηθήσουν κι αυτό αυξάνει το επίπεδο του ανταγωνισμού αλλά και της ομάδας».

Ο Μίκαελ Ένινγκ βρέθηκε πρόσφατα στην κοπή της βασιλόπιτας του SUPER 3 και ρωτήθηκε για τα μηνύματα που εισέπραξε. «Η αλληλεπίδραση είναι αμοιβαία. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο αλλά κι εγώ θέλω να ξέρω πώς σκέφτεται ο κόσμος γιατί ήταν πριν από μένα εδώ και θα είναι και μετά από μένα».

Ο Γερμανός προπονητής στάθηκε και στο γεγονός ότι ο μεθαυριανός (23/1) αγώνας με την Ξάνθη θα είναι ο 4ος των δύο ομάδων σε μικρό διάστημα. «Το ότι έχουμε παίξει τρεις φορές δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι παγίδα αν σταθούμε στο ότι κερδίσαμε τρεις φορές. Πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα παίξουμε επιθετικά, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα