Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Άρη

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά σε επίπεδο προσώπων σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα στην 11άδα του Ολυμπιακού με τον Άρη.
Στο παιχνίδι με την Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βασικούς τους Γκασπάρ και Μπενζιά, με τον δεύτερο βέβαια να βγάζει θέμα τραυματισμού. Ειδικότερα: Σα γκολκίπερ, τετράδα άμυνας με Σεμέδο, Μπα, Γκασπάρ και Τσιμίκα, κέντρο με Μπουχαλάκη και Καμαρά, δεκάρι ο Μπενζιά, άκρα με Βαλμπουενά - Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί.
Όσον αφορά στο Ολυμπιακός - Άρης οι επικρατέστεροι 11 των Πειραιωτών είναι οι: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ή Λοβέρα και Ελ Αραμπί. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Γκιγιέρμε, Σουντανί και ίσως ο Παπαδόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα