ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι για την ΑΕΚ! (vid)

Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι για την ΑΕΚ! (vid)

Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι για την ΑΕΚ! (vid)

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την απόκτηση του Πολωνού μέσου, Νταμιάν Σιμάνσκι από την Αχμάτ Γκρόζνι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και με οψιόν αγοράς.

Στην πρώτη της μεταγραφική ενίσχυση για τον Ιανουάριο προχωράει η ΑΕΚ καθώς ολοκληρώνει την απόκτηση του 24χρονου Πολωνού μέσου της Αχαμάτ Γκρόζνι, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη ρωσική ομάδα για δανεισμό του Σιμάνσκι με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ύψους 1,82μ. Πολωνός μέσος ανήκει στην Αχμάτ Γκρόζνι από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και είχε αποκτηθεί έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την πολωνική Βίσλα Πλοκ. Ωστόσο τη φετινή σεζόν στη Ρωσία δεν υπολογιζόταν από τη ρωσική ομάδα, έχοντας τέσσερις συμμετοχές.

Ο Σιμάνσκι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μπελτσάτοβ και Γιαγκελόνια στην Πολωνία, ενώ με την Εθνική ομάδα της χώρας έχει πραγματοποιήσει τέσσερις εμφανίσεις.

Πρόκειται για έναν χαφ με ανασταλτικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά. Πλέον με την άφιξή του στην Αθήνα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.