ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο, ξεκαθαρίζει του Μαουρίσιο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο, ξεκαθαρίζει του Μαουρίσιο

bet365

Ο Ισπανός στόπερ προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή (10/1). Στην τελευταία προπόνηση (11/1) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μαουρίσιο και του Ελ Καντουρί.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21

Ο Χοσέ Κρέσπο μπήκε στο πρόγραμμα της Παρασκευής (10/1) και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα διαφοροποιηθεί το δίδυμο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το Σάββατο (11/1) θα φανεί αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας ο Χοσέ Μαουρίσιο και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Πιο αναλυτικά:

«Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου ενόψει του μεγάλου, κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10.01) όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τι ακριβώς θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ένωση, προκειμένου να έρθει το τρίποντο. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Γιόσιπ Μίσιτς, Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο . H κατάσταση του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (10.01), η οποία θα διεξαχθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Λέο Ζαμπά έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα