Λάζαρος: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα βάζοντας ένα λιθαράκι και νομίζω στο ντέρμπι το έβαλα» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Λάζαρος: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα βάζοντας ένα λιθαράκι και νομίζω στο ντέρμπι το έβαλα» (vid)

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε για την σημασία των βαθμών αλλά και για τον ίδιο, το πρωτάθλημα που θέλει και τον κόσμο.
Ο Λάζαρος είπε στο κανάλι του Ολυμπιακού για:
Το ντέρμπι: Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και που δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε όταν βγαίνεις από ένα τέτοιο παιχνίδι με τους τρεις βαθμούς είναι αυτό που κρατάς. Για να κρατήσουμε κάτι θετικό μπορούμε να βάλουμε την πίεση στο β' μέρος και την αποφασιστικότητα για τη νίκη. Την θέληση ακόμα. Πάντα μπορείς να βρεις θετικά όπως και αρνητικά που τα παίρνουμε και εμείς και το τεχνικό επιτελείο για να εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Μετά την απώλεια βαθμών στον Βόλο έγινε μία νέα αρχή. Επιστρέψαμε στην κορυφή. Όμως η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε βελτίωση, δουλειά και νίκες, όπως αρμόζει στον σύλλογο.
Την επιστροφή του: Ναι άλλα έλλειπε ο κόσμος. Ήθελα να νιώσω την αγάπη του κόσμου. Με έχει βοηθήσει η θέληση του κόσμου να μαθαίνει για μένα. Στην ζωή δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε. Ότι γυρισα στο Καραϊσκάκη μου δίνει ψυχολογία και μου φτιάχνει την διάθεση.
Τις προσδοκίες του: Δεν ήταν καλό ότι δεν σκόραρα. Όμως έχω πει θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα βάζοντας ένα λιθαράκι. Νομίζω ότι σήμερα (στο ντέρμπι εννοεί της Κυριακής) το λιθαράκι το έβαλα, όπως όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Πρέπει να κάνουμε ότι αρμόζει στον σύλλογο. Εάν βελτιώσουμε λίγο την εικόνα και κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία θα πραγματοποιήσουμε όλοι αυτό που θέλουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα