Επίθεση Μελισσανίδη σε Κάκο: «Είσαι μαϊμού, νούμερο και έμμισθος!» (vid)

Gazzetta team
Επίθεση Μελισσανίδη σε Κάκο: «Είσαι μαϊμού, νούμερο και έμμισθος!» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης... επιτέθηκε φραστικά στον Τάσο Κάκο, χαρακτηρίζοντας τον νούμερο, μαϊμού και έμμισθο, όταν τον άκουσε να λέει ότι η ανατροπή του Αλμπάνη κόντρα στη Λαμία δεν είναι πέναλτι.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τάσος Κάκος ανέφερε πως η επίμαχη φάση με την ανατροπή του Αλμπάνη από τον Ρόμανιτς στο Λαμία-ΑΕΚ δεν είναι πέναλτι, κάτι που οδήγησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη στο Οpen» και να επιτεθεί φραστικά στον πρώην διεθνή διαιτητή.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης αποκάλεσε τον Κάκο «μαϊμού»,«έμμισθο» και «νούμερο», ενώ είπε πως κάποτε «μας ζητούσες να σε κάνουμε αρχιδιαιτητή».

Επιπλέον τον είπε «ψεύτη», έναν χαρακτηρισμό που του επέστρεψε και ο Κάκος, ενώ του απάντησε πως είναι άμισθος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παρευρεθεί στην συνάντηση που ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την οποία θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ίδιο, τον Ιβάν Σαββίδη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλους τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και απάντησε πως θα δώσει το παρών μόνο αν αυτή η συνάντηση γίνει στην Αθήνα.

«Εγώ δεν πάω ούτε στην Γενεύη, ούτε στην Νιόν. Αν γίνει στην Αθήνα και με καλέσουν θα πάω. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι τρεις, εγώ στην Αθήνα θα πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα