Φερέιρα: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας» (vid)

Φερέιρα: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Φερέιρα: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας» (vid)

bet365

Τα παιχνίδι με Παναιτωλικό και Πανιώνιο, η επικείμενη μάχη με τον Ατρόμητο, το 2019 που φεύγει και τα όνειρα για τη νέα χρονιά. O Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

Mε αφορμή την αναμέτρηση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 16η αγωνιστική της Super League 2019-20, ο Πορτογάλος τεχνικός, που σήμερα κλίνει τα 41 του χρόνια, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ο νέος προπονητής τους έχει κάνει ήδη τρία παιχνίδια και άρα σίγουρα έχει περάσει κάποιες από τις ιδέες του. Σίγουρα θα πρόκειται για μια ομάδα πολύ επιθετική στο αμυντικό κομμάτι με καλή αμυντική λειτουργία και καλές αντεπιθέσεις. Επίσης, αρέσκονται σε ένα παιχνίδι πλαγιοκοπήσεων με πολλές σέντρες.

Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους φιλάθλους μας έχουμε ξεκάθαρο στόχο, τη νίκη και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, με σοβαρότητα, επιθετικότητα, ποιότητα και την μέγιστη δυνατή ένταση, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό με μόνο στόχο τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Αμπέλ Φερέιρα.

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ. Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα