Διαιτητές: Επαφή με Γραμμένο, Περέιρα και SuperLeague για την αποχή

Gazzetta team
Διαιτητές: Επαφή με Γραμμένο, Περέιρα και SuperLeague για την αποχή

bet365

Αντιπροσωπεία των διαιτητών της Super League συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα αλλά και της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση για αποχή από τα ματς της 18ης αγωνιστικής.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας έχουν αποφασίσει ν' απέχουν από τα ματς της 18ης «στροφής» του πρωταθλήματος λόγω των δυσφημιστικών δηλώσεων και των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί από παράγοντες:

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Με τους εκπροσώπους των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α' κατηγορίας κ.κ. Τάσο Παπαπέτρου, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, Χρήστο Μπαλτά και Μιχάλη Καρσιώτη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος, παρουσία του προέδρου της Super League κ. Μηνά Λυσάνδρου, του προέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών/βοηθών διαιτητών παρουσίασαν τις θέσεις τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και τον ομόλογό του της Super League για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική της Superleague 1, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της υποβολής μηνύσεων εις βάρος διαιτητών, καθώς και των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων του ποδοσφαίρου, το οποίο άλλωστε αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πρόσφατη συνάντηση της Νυόν και εξετάσθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, με προτεραιότητα την εκτόνωση του κλίματος προς όφελος του ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα