Οι «19» του ΠΑΟΚ για τη Νέα Σμύρνη

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι «19» του ΠΑΟΚ για τη Νέα Σμύρνη

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν το πρωί της Τετάρτης (18/12) την προετοιμασίας τους και ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα της παραμονής του αγώνα στη Νέα Σμύρνη περιελάμβανε γυμναστική, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και για φινάλε παιχνίδι με μπερδεμένους ρόλους.

O Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες. Στον Πόντους Βέρνμπλουμ, που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά και στον Λέο Ζαμπά.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα