Ολυμπιακός: Έβγαλε 24αδα για ΑΕΛ ο Μαρτίνς, πρώτη αποστολή για φέτος ο Λάζαρος!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έβγαλε 24αδα για ΑΕΛ ο Μαρτίνς, πρώτη αποστολή για φέτος ο Λάζαρος!

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος 10 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΛ. Η 24άδα του Μαρτίνς.

Ο κόουτς Μαρτίνς προπόνησε τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν τον αγώνα της Τετάρτης (17:15, Novasports2HD) με την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική της Super League. Αμέσως μετά ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 24 ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν είναι μετά από πολύμηνη αποχή και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Συγκεκριμένα από τις 17 Φεβρουαρίου όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θριαμβευτικό 4-1 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος έχει μέσα και τον Ποντένσε, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει. Με τον Γκιγιέρμε άλλωστε τα δεδομένα είναι γνωστά και έχει τεθεί off για τουλάχιστον έναν μήνα. Εκτός για να πάρει ανάσες και ο Ομάρ, όπως αναμενόμενα είναι έξω και οι Βαλμπουενά - Σισέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στους 24 βρίσκονται και τα ονόματα των Μάρκοβιτς και Μπρούνο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς εντός με την ΑΕΛ: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί & Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα