Οι απουσίες περιορίζουν τις επιλογές

Οι απουσίες περιορίζουν τις επιλογές

Gazzetta team
Οι απουσίες περιορίζουν τις επιλογές

bet365

Τα κουκιά είναι… μετρημένα για τον Μίκαελ Ένινγκ αναφορικά με την 11αδα στον αγώνα (19/12, 17:15) με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr

Οι επιλογές του Γερμανού προπονητή είναι περιορισμένες ειδικά μετά την απόφασή του να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Είναι προφανές ότι αυτό έγινε για να έχει τον Σουηδό στη διάθεσή του στα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Σε συνδυασμό όμως α) με την απουσία του Χαβιέρ Ματίγια και β) με το γεγονός ότι ήδη έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Ένινγκ η λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται, είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές του σχετικά με την 11αδα.

Υπό την έννοια ότι η απουσία του Ματίγια ουσιαστικά θα επαναφέρει τον Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Στη δε δεξιά πλευρά της άμυνας, ουσιαστικά καλείται να επιλέξει μεταξύ των Ούγκο Σόουζα-Λίντσεϊ Ροζ. Σε περίπτωση που καταλήξει στον Πορτογάλο δεν θα αλλάξει το δίδυμο των στόπερ, στο δεύτερο σενάριο λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Δεληζήσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα