ΠΑΟΚ: Τρεις ηγέτες, τρία (νέα) συμβόλαια!

ΠΑΟΚ: Τρεις ηγέτες, τρία (νέα) συμβόλαια!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τρεις ηγέτες, τρία (νέα) συμβόλαια!

bet365

Τι ισχύει με το θέμα των συμβολαίων για τρεις ηγετικές παρουσίες (Αντρέ Βιεϊρίνια, Χοσέ Μαουρίσιο και Λέο Μάτος) την τελευταία τριετία στον ΠΑΟΚ, του.

Τα όσα ειπώθηκαν το περασμένο Σάββατο στο περιθώριο του αγώνα με την Ξάνθη από τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Μάριο Μπράνκο άνοιξαν την κουβέντα των μεταγραφών και των συμβολαίων στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, ουσιαστικά με όσα είπε στο PreGame του αγώνα, να προανήγγειλε αποχωρήσεις τον Ιανουάριο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ανοικτά ζητήματα μεταξύ αυτών και το θέμα με τρία «βαριά» συμβόλαια, που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτά των Αντρέ Βιεϊρίνια, του Χοσέ Μαουρίσιο και του Λέο Μάτος.

Σε θεωρητική βάση το θέμα του συμβολαίου με τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ δεν μπορεί και δεν πρέπει να μετατραπεί σε σήριαλ. Αμφότερες οι δύο πλευρές επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου, ο Βιεϊρίνια επανειλημμένα έχει πει ότι έχει μπροστά του δύο τρία ποιοτικά χρόνια καριέρας και περιμένει, δίχως να πιέζει καταστάσεις, να μιλήσει με την οικογένεια Σαββίδη για το νέο συμβόλαιο, όπως είπε πρόσφατα μιλώντας στη «Forza».

«Για να λέμε την αλήθεια, δεν μου έχουν υποσχεθεί ότι θα μείνω εδώ για πάντα! Ποδόσφαιρο είναι. Το δέχομαι αυτό. Δεν είμαι απ΄ αυτούς, που αν δε γίνει κάτι θα τρελαθώ. Όλοι ξέρουν τι θέλω, το έχω ξεκαθαρίσει, θα δούμε… Εγώ ήρθα εδώ, για να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Το είχα πει από την αρχή. Μέχρι τώρα τις υποσχέσεις μου τις έχω κρατήσει. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι άλλο. Δεν βιάζομαι, χρόνο έχουμε, είμαι ευχαριστημένος εδώ, περιμένουμε…», είχε δηλώσει ο «κάπτεν», που εκείνη την εποχή νοιαζόταν περισσότερο για την επιστροφή του στα γήπεδα και τα παιχνίδια.

Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Χοσέ Μαουρίσιο. Αυτό που έχει μεταφέρει και προς τη διοίκηση είναι ότι η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, είναι αυτό που τον ενδιαφέρει και έχει μεταθέσει για τους επόμενους μήνες την έναρξη των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ούτε με τον ατζέντη του και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, άλλωστε ο Βραζιλιάνος, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχει αναπτύξει μια άλλου είδους σχέση με την οικογένεια Σαββίδη και τους ανθρώπους της μέσα στην ΠΑΕ. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι έχει τον τρόπο να μιλήσει την κατάλληλη στιγμή.

Σ’ ότι αφορά τον Λέο Μάτος, το συμβόλαιο του, θεωρητικά, λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, καθώς η επέκταση που είχε πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο του 2017, ωστόσο στην περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού υπάρχει ο όρος των (25 plus) συμμετοχών, που αυτόματα θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Μέχρι σήμερα ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει μετρήσει 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μέσα στη σεζόν και πολύ δύσκολα δεν θα φτάσει το επιθυμητό νούμερο αγώνων, που αυτομάτως θα επεκτείνουν το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα