Μελισσανίδης: «Να πέσουν και οι υπογραφές Περιφέρειας - Ερασιτεχνικής»

Μελισσανίδης: «Να πέσουν και οι υπογραφές Περιφέρειας - Ερασιτεχνικής»

Δημήτρης Βέργος
Μελισσανίδης: «Να πέσουν και οι υπογραφές Περιφέρειας - Ερασιτεχνικής»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε όσο γίνεται πιο γρήγορα να πέσουν οι υπογραφές της Περιφέρειας με την Ερασιτεχνική για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο εσωτερικό του γηπέδου.

Αλλο ένα βήμα έχει απομείνει για να ξεκινήσουν τα έργα και στο εσωτερικό του γηπέδου της Αγια Σοφιάς. Η ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και της Intrakat για την υπογειοποίηση και μετά το τέλος των υπογραφών υπήρξαν δηλώσεις με τον ηγέτη της Ενωσης να ζητάει να μην υπάρξει χρονοτριβή και να πέσουν και οι υπογραφές της Περιφέρειας με την Ερασιτεχνική.

«Χαίρομαι που πριν λίγο καιρό πρόεδρο καθίσαμε σε αυτό το γραφείο και δώσαμε κάποιες υποσχέσεις. Αυτές οι υποσχέσεις υλοποιούνται πλέον βήμα βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά αυτή εδώ η σημερινή υπογραφή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη και χαίρομαι ιδιαίτερα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε: «Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας».

Μετά ακολούθησε διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

«Κύριε πρόεδρε δείξαμε μέσα σε λίγους μήνες ότι πράττουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και αυτή τη υπογραφή με τον Ερασιτέχνη»

«Μέχρι πότε. Να πούμε πότε, να πούμε μέρα; Μια ημερομηνία».

«Την ημερομηνία θα την δώσει η Υπηρεσία μας όμως οφείλω να σας πω όμως ότι κάναμε έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες και παρότι είχαμε πει ότι αυτή η υπογραφή θα μπει μάλλον μετά τις γιορτές χαίρομαι που καταφέραμε να γίνει είκοσι περίπου μέρες πριν. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις άλλες ενέργειες. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

Από τη δική του πλευρά, ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιά Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος υπογράμμισε: «Θέλω απλά να τονίσω, με την ευκαιρία ότι συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε την προσπάθεια, ότι το Ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ με δικά του έξοδα εκπόνησε όλες τις μελέτες του Δημοσίου έργου που είναι η υπογειοποίηση. Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έκανε αυτές τις μελέτες δωρεά στην Περιφέρεια της οποίας οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν και συνεργάστηκαν.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια, για αυτή την καθυστέρηση υπήρξαν διάφοροι λόγοι, αλλά η υπογειοποίηση που κάνει η Περιφέρεια αποτελεί ένα τεράστιο δώρο στους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και δημιουργεί οκτώ έξτρα στρέμματα δημοσίου χώρου. Επεκτείνει δηλαδή την πλατεία και θα μπει τέλος στο φαινόμενο όπου κινδύνευαν άνθρωποι και οχήματα όταν τελείωναν οι αγώνες. Μπορεί το έργο να είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος αλλά είναι από τα πιο σημαντικά για το δημόσιο χώρο και την ανάπλαση. Θέλω να τονίζω λοιπόν ξανά ότι είναι η πρώτη φορά που αθλητικό σωματείο χρηματοδοτεί μελέτες που τις δωρίζει στο Δημόσιο για να κάνει μια τόσο σοβαρή παρέμβαση. Θεωρώ ότι αυτά έπρεπε να ειπωθούν και να δοθούν συγχαρητήρια στις υπηρεσίες της Περιφέρειας που μόχθησαν αλλά και στο Ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα