Επιστροφή Σούντγκρεν στον Άρη

Επιστροφή Σούντγκρεν στον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή Σούντγκρεν στον Άρη

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τέθηκε στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ ενόψει του εντός έδρας αγώνα (1/12, 17:15) με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ λόγω δηλητηρίασης. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/12, 17:15), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα