Οι 265 ημέρες του Ντάνι Λάρσον

Οι 265 ημέρες του Ντάνι Λάρσον

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι 265 ημέρες του Ντάνι Λάρσον

bet365

Ο Ντάνι Λάρσον βρήκε δίχτυα έπειτα από 265 ημερολογιακές ημέρες και το ιδιαίτερο στοιχείο της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ότι το τελευταίο του γκολ ήταν και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τότεναμ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η περίπτωση του Σουηδού ποδοσφαιριστή σηκώνει πολύ συζήτηση γιατί πολύ απλά, δεν μπορεί να συγκριθεί η περσινή με τη φετινή αγωνιστική παρουσία του. Για την ακρίβεια, πέρυσι ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της βασικής ενδεκάδας, είχε καπαρώσει τη θέση του ακραίο αριστερού επιθετικού κι αυτό δεν έγινε τυχαία διότι δικαιολογήθηκε μέσα από το επίπεδο των εμφανίσεών του. Ο Λάρσον εξυπηρετούσε στο απόλυτο το σχέδιο του προπονητή μέσα από την έκρηξη και τη δημιουργική ικανότητά του στην επίθεση, ταυτόχρονα όμως ήταν συνεπής και στα αμυντικά καθήκοντά του, βοηθώντας τον Μιχάι Κόρχουτ στην αριστερή πλευρά.

Φέτος, αυτός ο… κόσμος γύρισε ανάποδα, γεγονός το οποίο στατιστικά αποτυπώνεται και μέσα από τα 366 αγωνιστικά λεπτά που έπαιξε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν άξιζε περισσότερα γιατί πολύ απλά δεν πρόσφερε τα αγωνιστικά στοιχεία που αναφέραμε για την περσινή χρονιά. Εκτός ρυθμού, σε κάποιες περιπτώσεις εκτός γενικού κλίματος, οι εμφανίσεις του προκάλεσαν έντονο προβληματισμό αλλά και συζήτηση για το μέλλον του.

Η εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ μάλλον σηματοδότησε την επιστροφή του στην… πραγματική δράση κι αυτό το συμπέρασμα δεν στοιχειοθετείται μόνο μέσα από το γκολ που σημείωσε. Επί τούτου, υπάρχουν δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Πρώτον: Τελευταία φορά που σκόραρε πριν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ήταν και πάλι απέναντι στην Ένωση, στις 2 Μαρτίου 2019 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεύτερον: Μεσολάβησε διάστημα 265 ημερών για να βρει το επόμενο γκολ του με τη φανέλα του Άρη.

Το βασικό συμπέρασμα για τον Λάρσον του ΟΑΚΑ σχετίζεται με το επίπεδο διάθεσής του. Ο Σουηδός θα είναι στο βασικό σχήμα και στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία καθώς θα αντικαταστήσει τον Μπράουν Ιντέγε, πιθανότατα, στην κορυφή της επίθεσης. Μένει να φανεί αν θα αντιστρέψει το κλίμα κι αν σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος θα γυρίσει τον διακόπτη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα