ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: Πανέμορφες εικόνες από το γήπεδο! (pics)

ΑΕΚ: Πανέμορφες εικόνες από το γήπεδο! (pics)

ΑΕΚ: Πανέμορφες εικόνες από το γήπεδο! (pics)

Το νέο γήπεδο της Ένωσης προχωράει με σούπερ ρυθμούς και η εξέλιξή του προσφέρει μαγικές φωτογραφίες και προκαλεί ανυπομονησία στους φίλους της Α.Ε.Κ.  

Είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για την ΑΕΚ και κάθε Ενωσίτη και όσο προχωράει (το γήπεδο βεβαίως - βεβαίως) προσφέρει απίθανες στιγμές που μένουν για πάντα μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Τα μαντάτα για τους «κιτρινόμαυρους» και το νέο «σπίτι» τους είναι πολύ ευχάριστα μετά και τις εξελίξεις με το θέμα της υπογειοποίησης. 

Πιο συγκεκριμένα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πριν φύγει το 2019, λίγες μέρες κοινώς προτού το αποχαιρετίσουμε, θα έχουν ξεκινήσει (και) τα έργα που αφορούν το κομμάτι της υπογειοποίησης τη στιγμή που η ολοκλήρωση αυτών (σ.σ.: των εργασιών) αναμένεται από την ημέρα εκκίνησης στους 8 με 14 μήνες... Μαντάτα μόνο ευχάριστα για την ΑΕΚ και το μέλλον της.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο σημαντική εξέλιξη υπάρχει στο νέο γήπεδο και διαπιστώνει κανείς εύκολα ότι σιγά - σιγά ολοκληρώνεται και η τοποθέτηση του στεγάστρου του νέου ποδοσφαιρικού σπιτιού της Ένωσης.