Παναθηναϊκός: Η διετία του Ρόκα και το ραντεβού που τον έντυσε στα πράσινα!

Παναθηναϊκός: Η διετία του Ρόκα και το ραντεβού που τον έντυσε στα πράσινα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η διετία του Ρόκα και το ραντεβού που τον έντυσε στα πράσινα!

bet365

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται στο επόμενο δεκαήμερο στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και να πιάσει και τυπικά δουλειά. Στην συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο... κλείδωσε η παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Τσάβι Ρόκα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, καθώς αποτέλεσε τον εκλεκτό της διοίκησης του συλλόγου μετά από μεγάλη έρευνα που έγινε τον τελευταίο μήνα και είχε καταλήξει σε υποψηφίους από την Ισπανία που είχαν όλο το πακέτο για να αντικαταστήσουν τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Ρόκα έχει συμφωνήσει σε όλα με το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται στην χώρα μας για να πιάσει και τυπικά δουλειά. Ήδη γνωρίζει πάρα πολλά για την νέα του ομάδα και μετά την απαραίτητη ανταλλαγή συμβολαίων, θα έρθει στην πρωτεύουσα για τις υπογραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει για δύο χρόνια.

Ο Ρόκα, όπως αναφέραμε και χθες, ήταν από την πρώτη ημέρα στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας. Από την στιγμή που η αρχική του άρνηση, μετατράπηκε λίγες μέρες αργότερα σε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά και αυτό που έκρινε την θετική κατάληξη της υπόθεσης ήταν το ραντεβού που έγινε στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Σε αυτή την συζήτηση, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε άριστα τον Ρόκα και ο Καταλάνος έδειξε έτοιμος να υπηρετήσει το πλάνο που υπάρχει στο κλαμπ, που έχει ως κεντρικό άξονα την αξιοποίηση των ακαδημιών. Από τα λεγόμενα του 45χρονου τεχνικού διευθυντή, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάπως έτσι το φλερτ κατέληξε σε... γάμο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα