ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ρούπτσος: «Ο διαιτητής δεν είχε το replay στο Καραϊσκάκη»

Ρούπτσος: «Ο διαιτητής δεν είχε το replay στο Καραϊσκάκη»

Ρούπτσος: «Ο διαιτητής δεν είχε το replay στο Καραϊσκάκη»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υπεύθυνης για το VAR, Κώστας Ρούπτσος, μίλησε για την είσοδο του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε πως στο Καραϊσκάκη ο διαιτητής δεν είχε το replay για την φάση του Μπαράλες, ενώ τόνισε πως η UEFA έχει δώσει συγχαρητήρια για την μέχρι στιγμής χρήση. 

Αρμενία - Ελλάδα με Super Derby προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο επικεφαλής της Indigital ΑΕ αποκάλυψε πως το κόστος της χρήσης της γραμμής οφσάιντ ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ για πέντε χρόνια χρήσης, ενώ αποκάλυψε πως στο θέμα που προέκυψε στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη με τον Μπαράλες ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Αστέρα Τρίπολης ο διαιτητής δεν είχε διαθέσιμη την κατάλληλη λήψη από τις super slow κάμερες.

«Λόγω μιας λανθασμένης συνεννόησης εμείς μπήκαμε καθυστερημένα στο γήπεδο. Και για μια δουλειά που συνήθως κρατάει τρεις ώρες για να τοποθετήσουμε και να συνδέσουμε όλες τις κάμερες, είχαμε διαθέσιμη μιάμιση ώρα. Στη 1,5 ώρα αυτή είχαμε συνδέσει τις μισές κάμερες, τις 10 κάμερες και όχι τις δύο super slow. Με βάση το πρωτόκολλο έτρεξε η διαδικασία με τις 10 κάμερες που ήταν διαθέσιμες».