Ολυμπιακός: Ο Δεκέμβριος των δύο βασικών στόχων, ο Βαλμπουενά και το (νέο) πλάνο των Μαρτίνς - Καρεμπέ

Ολυμπιακός: Ο Δεκέμβριος των δύο βασικών στόχων, ο Βαλμπουενά και το (νέο) πλάνο των Μαρτίνς - Καρεμπέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Δεκέμβριος των δύο βασικών στόχων, ο Βαλμπουενά και το (νέο) πλάνο των Μαρτίνς - Καρεμπέ

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του από την διακοπή των Εθνικών ομάδων μπαίνει σε μία άκρως καθοριστική περίοδο για τους βασικούς του στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η σημασία να είναι στο 100% ο Βαλμπουενά και το πλάνο των Μαρτίνς - Καρεμπέ.
Μπήκαμε Νοέμβριο με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να έχει μία σημαντική συνθήκη από το καλοκαίρι. Πως εξακολουθεί να του λείπει ο βασικός δημιουργικός χαφ και αρχηγός του, ο Κώστας Φορτούνης. Επίσης πως για ένα διάστημα έχει στερηθεί λόγω τραυματισμού και κόπωσης και τον έτερο ποιοτικό δημιουργικό μεσοεπιθετικό του, τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει ωστόσο με +2 στην διακοπή ελέω των Εθνικών ομάδων. Παραμένει πρωτοπόρος στην Super League 1 και συνεχίζει να είναι στο... κόλπο της ευρωπαϊκής πρόκρισης. Ωστόσο για τους Πειραιώτες τώρα αρχίζουν τα πιο... δύσκολα.
Ο Ολυμπιακός έχει στην συνέχεια και ειδικά μες στον Δεκέμβριο που θα είναι μήνας... φωτιά μόνο κρίσιμα ματς για Ελλάδα και Ευρώπη. Τα πλέον κομβικά βέβαια είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά δε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επειδή προηγείται χρονικά θα είναι η... μάχη των... μαχών για το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός το θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους εκτός από το αγωνιστικό και το βαθμολογικό σκέλος.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Η αποβολή του Αβραάμ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο υποχρεώνει τον Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του για το αμυντικό κομμάτι αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο. Εκεί θα επιστρατευθεί είτε ο Μεριά είτε ο Μπα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Οι Τσιμίκας και Ομάρ παίζουν στα... κόκκινα καιρό τώρα. Άρα και για εκεί πρέπει να αναζητηθούν λύσεις και να υπάρξει σωστή διαχείριση.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 100% Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ
Ένα βασικό... γρανάζι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Βαλμπουενά. Για τον Ολυμπιακό έχει μεγάλη αξία και σημασία να είναι στο 100% στα επερχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Θα χρειαστεί τα δημιουργικά του χαρίσματα, τις πάσες του και τις εκτελέσεις του στις στατικές φάσεις. Δημιουργικά και οργανωτικά ο Ολυμπιακός χωρίς τον Γάλλο είναι άλλη ομάδα.
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΙΝΣ - ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ... ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ & ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Ο Μαρτίνς από την μεριά του συζητάει πολύ με τον Κριστιάν Καρεμπέ τα θέματα της ομάδας. Υπάρχει λοιπόν ένας ευχάριστος εάν θέλετε προβληματισμός για την εικόνα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα. Ευχάριστος υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός παραμένει μες στους στόχους του και τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρει τα πήρε.
Ο Πορτογάλος με τον Γάλλο αναζητούν το πως να τροποποιήσουν ακόμα και το πλάνο των προπονήσεων και τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Ο στόχος θα είναι να αξιοποιηθούν τα περισσότερα... όπλα του ρόστερ, να φρεσκαριστεί η ομάδα και να γίνει ακόμα πιο αποφασιστική και ουσιαστική. Προφανώς και το αποτέλεσμα μετράει πάνω απ' όλα ωστόσο αμφότεροι θέλουν ο Ολυμπιακός να είναι ακόμα πιο ελκυστικός επιθετικά και βγάλει πιο καλό πρόσωπο στο γήπεδο στην συνέχεια. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει βέβαια η παράμετρος των διεθνών. Ο Ολυμπιακός έχει 13 τον αριθμό που σημαίνει πως ξανά όλη η ομάδα θα είναι στις προπονήσεις από την άλλη εβδομάδα.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩ ΜΑΤΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Οι Πειραιώτες θα έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια ενώ στην συνέχεια θα μπει και το Κύπελλο στην... καθημερινότητά τους. Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου, δηλαδή σε ένα διάστημα ενός μήνα, θα δώσουν οκτώ ματς για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά την διακοπή και μέχρι το τέλος του 2019:
23 Νοεμβρίου: Πανιώνιος-Ολυμπιακός
26 Νοεμβρίου: Τότεναμ-Ολυμπιακός
1 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
7 Δεκεμβρίου: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
11 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
15 Δεκεμβρίου: Αστέρας-Ολυμπιακός
18 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-ΑΕΛ
22 Δεκεμβρίου: Βόλος-Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα