ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Παναιτωλικός «προηγείται» των ανανεώσεων στον Άρη

Ο Παναιτωλικός «προηγείται» των ανανεώσεων στον Άρη

Ο Παναιτωλικός «προηγείται» των ανανεώσεων στον Άρη

Το χρονοδιάγραμμα του Άγγελου Χαριστέα επί του ζητήματος των ανανεώσεων προβλέπει οριστικές απαντήσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Ωστόσο, οι τελικές επαφές θα γίνουν μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι επαφές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ειδικά με τον ατζέντη του Φραν Βέλεθ προβλέπεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Άρης ακούμπησε στο τραπέζι πρόταση για επέκταση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με σημαντική αύξηση των αποδοχών, ο Ισπανός θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και λογικά επί της συγκεκριμένης βάσης θα γίνει η σχετική συζήτηση. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Χαβιέρ Ματίγια ο οποίος είναι επίσης στο πλάνο του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης. Ο Άγγελος Χαριστέας θέλει να έχει στα χέρια του την οριστική εξέλιξη των θεμάτων μέχρι το τέλος του μήνα, ούτως ώστε να συζητήσει στη συνέχεια με τον Μίκαελ Ένινγκ τη διαχείριση της κατάστασης αναλόγως των δεδομένων που θα διαμορφωθούν.

Αυτή η διαδικασία θα τρέξει μετά τον κυριακάτικο (27/10,17:15) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τον δεύτερο από μια σειρά παιχνιδιών τα οποία έχουν κομβικό χαρακτήρα για τους «κίτρινους», στην προσπάθεια κάλυψης του χαμένου εδάφους στη βαθμολογία. Μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Γιάννη Φετφατζίδη λόγω του ερεθισμού στη γάμπα του δεξιού ποδιού, κυρίως όμως του ότι ο διεθνής επιθετικός δεν έχει σταματήσει να… παίζει από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου και είναι λογικό (η περίπτωσή του) να απαιτεί διαχείριση.